Heh, ribe po horoskopu su poznate kao napete osobe – opustite na malo da biste započeli na novom kreativnom projektu. Taj se trenutak mora i hoće dogoditi, a vaš će se um stimulirati u svim vrstama zanimljivih smjerova. Vaša opuštenost, drage ribe će također utjecati na djecu, romantičnu vezu, partnera, članove obitelji i zabavu. Trošenje vaše energije na ovim područjima afirmira vaše mjesto u svijetu i nagrađuje sve vaše napore.

Dobro je razmišljati da osim opuštanja valja i povećati snagu u ovom životnom trenutku. Što god normalno radite za tjelovježbu, usredotočite se na izgradnju snage i dodatne energije. Ako trčite, pokušajte povećati snagu u gornjem dijelu tijela, od kukova pa na gore. Ako obično učite jogu, zamijenite podizanje težine jednom tjedno kako biste povećali svoju sposobnost držanja poza u budućnosti. Ako favoriziraš jednu stranu svog tijela, osnaži slabiju stranu svakog drugog mjeseca.

Nemojte se odmah uzrujati kada se brojevi ne zbrajaju, kada vam ne ide najbolje u životu ili kada doživljavate nešto što niste planirali. Vratite se na mirno mjesto, popijte šalicu kave i opustite se. Sjetite se lijepe pjesme, ponavljajte stihove u svojoj glavi, a dan će ići puno lakše. Uvijek postoji vrijeme za odmor i mentalno opuštanje, stoga iskoristite ga.
Trenutačna astralna konfiguracija može značiti da nećete izbaciti neku odličnu šalu ili vic, što bi moglo biti olakšanje za vašeg partnera odnosno partnericu. Ono čemu ćete biti skloniji jest govor o svim ozbiljnim stvarima, kao što je smisao života i da li je prvo nastalo jaje ili kokoš. Čak i bolje, zatvorite i napišite tu knjigu vaših osjećaja i misli, budite prave horoskopske ribe.

Categories: Blog